Marcel Bruckner - Directeur I Tuindesigner

OVER ONS

_______________________

 

Maak kennis met Marcel Bruckner Hoveniersbedrijf. In onze organisatie staan kwaliteit, creativiteit en service centraal. We werken landelijk. We bieden onze diensten in de regio Gelderland, regio Achterhoek, Twente en de rest van Nederland aan. Zelfs als u in Duitsland woonachtig bent, kunt u bij ons terecht. We spreken Nederlands en Duits. Voor ons is het belangrijk dat u kunt genieten van een prachtige tuin. Tuinen die door ons ontworpen zijn kenmerken zich door een moderne en exclusieve stijl, strakke lijnen, de juste verhouding tussen verharding en beplanting, zichtlijnen, design, hoogwaardige materialen en luxe. Maar onze klanten mogen ook zelf met een ontwerp komen en wij geven daarop dan een advies. Bij het aanleggen van tuinen onderscheiden we ons door een snelle werkwijze, een meer kunstzinnige insteek, kwaliteit en een oog voor het detail. We realiseren uw tuin volledig naar uw wensen en met heel veel passie. Bij Marcel Bruckner Hoveniersbedrijf realiseren we tuinprojecten voor particulieren, bedrijven, artsenpraktijken, kinderdagverblijven en scholen. Van kleine tuin tot prachtige villatuin gaan we met nauwkeurigheid, creativiteit en perfectionisme aan de slag. We kijken in eerste instantie kunstzinnig naar uw tuin, maar kunnen ook praktisch denken. Daarbij zorgen we ervoor dat uw tuin aansluit bij uw woning of bedrijfspand en een weerspiegeling is van uw stijl. Binnenruimte en buitenruimte vormen in onze beleving een geheel en daarom zorgen we ervoor dat uw tuin een verlenging is van uw woning. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die lang meegaan en kunnen u bij de keuze helpen. Bent uw van plan om een nieuwe voor- en/of achtertuin aan te laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We begeleiden u gedurende het hele proces van eerste projectidee naar de planning tot de uitvoering. Marcel Bruckner Hoveniersbedrijf denkt met u mee en geeft advies. Zo bent u ervan verzekerd dat het resultaat is wat u had verwacht. Kunnen we iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Onze missie

We streven ernaar om voor iedere klant een mooie, prachtige en perfect afgewerkte tuin te realiseren, waarvan hij zijn leven lang kan genieten en waarin hij tot rust kan komen. Een eigen groen paradijs creëren waarin de klant vrij komt van stress en zorgen en zo heerlijk kan ontspannen van een drukke werkdag.

 

Onze visie

We realiseren kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke tuinen die aangepast zijn aan de klimaatveranderingen en lang mee gaan. Een tuin is in onze beleving pas een echte tuin, wanneer de verhouding tussen verharding en beplanting, hoog en laag en de sfeer klopt. U moet zich veilig voelen en genoeg ruimte hebben, om ook van uw tuin gebruik te kunnen maken. Dit kan door een gezellig zitplekje en een plek waar u kunt barbecueën en eten.

 

Onze kernwaarden:

  • Kwaliteit
  • Creativiteit
  • Betrouwbaarheid
  • Duurzaamheid
  • Servicegerichtheid

 

Landelijk werkzaam

Wij bieden onze diensten door heel Nederland aan. Met voorname zijn we in de regio's Gelderland, Achterhoek, Twente en de rest van Nederland actief. Zelfs als u in Duitsland woonachtig bent, kunt u bij ons terecht. We spreken zowel Nederlands als Duits.